Aitoja makuja vesiltä

Ota yhteyttä

FinnWide Group Oy tarjoaa kalaisten vesien antimet. Tutustu valloittaviin makuihimme. Päivitämme tuotteitamme lisää jatkuvasti taataksemme parhaan mahdollisen makunautinnon. Kokeile ja ihastu!

Merenmarja-kaviaarit, Euroopan ostetuin ja Suomen myydyin jo vuodesta 2010

Merenmarja eroaa kilpailijoistaan hienostuneen, lähes aidon mädin tai kaviaarin veroisen makunsa ansiosta. Merenmarja on merilevästä ja kasviproteiinista valmistettu maukas punainen tai musta kaviaari. Siksi se on myös paras vaihtoehto laihduttajille, sillä se on kolesteroliton luonnontuote.

Kuluttajien pyynnöstä kehitetty markkinoiden ainoa Musta ja punainen valkosipuli Caviaari on löytänyt myös tiensä kuluttajien sydämiin. Valikoimaan kuuluu myös 2018 markkinoille tuotu Vegan, vegaaneille sopiva Caviaari. Miedomman makunsa ansiosta tuote löysi heti käyttäjänsä mm. vegehyllystä.

Suomalaiseen makuun taitettu Sushi caviar on täydellinen imitaatio alkuperäisestä wasabista: lentokalan mätiä ja Japanin piparjuurta (Wasabia japonica, syn. Eutrema wasabi, Cochlearia wasabi, Eutrema japonica).

Tehtaamme monivuotisen kehitystyön tuloksena syntyi innovaatio, joka takaa tuotteellemme kilpailijoistaan erottuvan lähes aidon mädin ja kaviaarin veroisen maun.Voidaankin aiheesta puhua, että Merenmarja on aito jäljitelmä-Caviaari. Merenmarja on edullinen arkikaviaari, joka soveltuu mainiosti myös juhlapöytään. Siis täysin hovikelpoinen tuote!

Tuotteemme saa mustan värinsä kasvishiilestä. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote ei luovuta väriä, ja samanaikaisesti suojaa vatsaa sekä kestää kuumennuksen hyvin, joten se soveltuu mainiosti ruoan laittoon mm. keittoihin, pateisiin, kastikkeisiin, jne. Sopii kuumennukseen mainiosti, ei päästä väriä. Mutta ei saa pakastaa. Kirkkaan värinsä ansiosta se antaa kaupan palvelutiskiin sekä ruokiin ja ruokapöytään uutta kaunista visuaalisuutta.

Merenmarja on edullinen ja kätevä lisä juhlien buffetpöytiin esimerkiksi ns. fingerfoods osastoon. Tuotteemme onkin tuttu Itämeren risteilyalusten (Tallink) buffetpöydistä. Yleisesti ottaen tuotteemme sopii mainiosti kaikkiin julkaistuihin mätiresepteihin, paitsi laadultaan ja maultaan, niin varsinkin hinnaltaan.

 

Merenmarja-kaviaari löytyy nyt myös Prismoista kautta maan.

 

Merenmarja-tuotetiedot