Aitoja makuja vesiltä

FinnWide Group Oy  tarjoaa kalaisten vesien antimet. Tutustu valloittaviin makuihimme. Päivitämme tuotteitamme lisää jatkuvasti taataksemme parhaan mahdollisen makunautinnon. Kokeile ja ihastu!

MERENMARJA-Kaviaarit, euroopan ostetuin ja Suomen myydyin jo vuodesta 2010

Merenmarja eroaa kilpailijoistaan hienostuneen, lähes aidon mädin tai kaviaarin veroisen makunsa ansiosta. Merenmarja on merilevästä ja kasvisproteinista valmistettu maukas punainen tai musta kaviaari. Siksi se on myös parasvaihtoehto laihduttajille, sillä se on kolesteriton luonnontuote.

Kuluittajien pyynnöstä kehitetty markkinoiden ainoa Musta ja punainen valkosipuli Caviaari on löytänyt myös tiensäkuluttajien sydämiin. Valikoimaan kuuluu myös 2018 markkinoille tuotu Vegan. Veganeille sopiva Caviaari. Miedomman makunsa ansiosta tuote löyti heti käyttäjänsä mm. vege-hyllystä.

Suomalaiseen makuun taitettu Sushi caviar on täydellinen imitaatio alkuperäisestä Wasabista : Lentokalan mätiä ja japanin piparjuutai, eli (Wasabia japonica, syn. Eutrema wasabi, Cochlearia wasabi, Eutrema japonica)

Tehtaamme monivuotisen kehitystyön tuloksena syntyi innovaatio, joka takaa tuotteellemme kilpailijoistaan erottuvan lähes aidon mädin ja caviaarin veroisen maun.

Voidaankin aiheesta puhua, että Merenmarja on aito jäljitelmä-Caviaari. Merenmarja on edullinen arkikaviaari, joka soveltuu mainiosti myös juhlapöytään. Siis täysin hovikelpoinen tuote !

Tuotteemme saa mustan värinsä kasvishiilestä. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote ei luovuta väria, ja samanaikaisesti suojaa vatsaa, sekä kestää kuumennuksen hyvin, joten se soveltuu mainiosti ruoan laittoon mm.keittoihin pateisiin, kastikkeisiin, jne. Sopii kuumennukseen mainiosti ei päästä väriä. Mutta ei saa pakastaa.

Kirkkaan värinsä ansiosta se antaa kaupan palvelutiskiin, sekä ruokiin ja ruokapöytään uutta kaunista visuaalisuutta.

Merenmarja on edullinen ja kätevä lisä juhlien buffeepöytiin esim ns. fingerfoods osastoon. Tuotteemme onkin tuttu Itä-meren risteilyalusten (tallink) buffetpöydistä.

Yleisesti ottaen tuotteemme sopii mainiosti kaikkiin jukaistuihin mätiresepteihin, paitsi laadultaan ja maultaan, niin varsinkin hinnaltaan.

MERENMARJA TUOTETIEDOT

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polartrade Finland Oy
Pasilan puistotie 6 B
00240 HELSINKI

Y-tunnus: 25765368
Puh: +358405593900

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polartrade Finland Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.