Maasavuisia makuja metsästä

Ota yhteyttä

JAHTI-MAASAVU-LIHATUOTTEET VALMISTETAAN METSÄSTÄJIEN PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN.


Jahti-maasavu-lihatuotteet tehdään muinaisia perinteitä kunnioittaen. Kautta aikain on peltojen kaskeamisen yhteydessä, kuumassa tuhkassa on kypsytetty ruokaa. Vanhemmat ihmiset muistavat vielä lapsuudesta, kuinka nauriit ja perunat maistuivat herkullisille, kun ne oli kaivettu kuumasta tuhkasta. Myös muissa kulttuureissa metsästäjät valmistivat jahtiriistaa avonuotiolla, johon he keräsivät oksia, mitä nyt löysivät. Jossain vaiheessa makusteltiin vahingossa, että nuotiolle mukaan tulleita hedelmäpuun ja lepän oksia kytemällä lihat maistuivat paljon paremmalta. Oli myös suolaa ja vettä, jolla he valelivat lihaa kypsennyksen aikana. Lopputulos oli herkullinen. Samaa perinnettä maasavuiset Jahti-tuotteet jatkavat.

Korkealuokkainen, viimeistelty valmistus

Valmistamme savuisat tuotteemme brändimme edellyttämällä tavalla, korkealuokkaisista raaka-aineesta perinteitä kunnioittaen ja tarkasti nykymääräyksiä noudattaen. Isot automaattiset Hickory BBQ -uunimme valmistavat maukkaimmat antimet. Käytämme valmistuksessa aitoa leppälastua. Paistimestarimme salainen marinadi viimeistelee lihan meheväksi ja maistuvaksi. Aidosta tekniikasta ja savusta kertovat tuotteen tumma pinta ja uuneista leijuva valkosipulin tuoksu. Maistuu niin kylmänä kuin lämpimänä. Kokeile!

Uunivalmis hirvenpaisti

Murea juhlapäivän paisti kruunaa ja hurmaa tilaisuuden.

Savumakkarat

Olemme myyneet tuoretta JAHTI-riistaa ja riistajalosteita Suomessa jo 10 vuotta. Jalostevalikoimamme on laaja. Palvelemme HoReCa-sektoria, kuten kauppoja, catering-yrityksiä sekä myös suoraan yksittäisiä kuluttajia ns. tehdastoimituksina. Riistamakkaravalikoimamme on laaja ja riistamakkaramme taipuvat mm. ravintolan a la carte-annoksiksi, pubien pikkusuolaisiksi naposteltaviksi, juhlien näyttäviksi fingerfoodeiksi tai arki- tai juhlaruoaksi ihan kotioloissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostilla: info.hansamarket@gmail.com tai puhelimitse: 045 601 4436 (riistamestari Jüri).