Maasavuisia makuja metsästä

Jahti-maasavu -lihatuotteet valmistetaan metsästäjien perinteitä kunnioittaen

maasavuliha

Jahti-maasavu -lihatuotteet tehdään muinaisia perinteitä kunnioittaen. Kautta-aikain on peltojen kaskeamisen yhteydessä, kuumassa tuhkassa on kypsytetty ruokaa. Vanhemmat ihmiset muistavat vielä lapsuudesta, kuinka nauriit ja perunat maistuivat herkullisille, kun ne oli kaivettu kuumasta tuhkasta. Myös muissa kulttuureissa metsästäjät valmistivat jahtiriistaa avonuotiolla, johon he keräsivät oksia, mitä nyt löysivät. Jossain vaiheessa makusteltiin vahingossa, että nuotiolle mukaan tulleita hedelmäpuun ja lepän oksia kytemällä lihat maistuivat paljon paremmalta. Oli myös suolaa ja vettä, jolla he valelivat lihaa kypsennyksen aikana. Lopputulos oli herkullinen. Samaa perinnettä maasavuiset Jahti-tuotteet jatkavat.

Korkealuokkainen, viimeistelty valmistus

maasavustus

Valmistamme savuisat tuotteemme brändimme edellyttämällä tavalla, korkealuokkaisista raaka-aineesta perinteitä kunnioittaen ja tarkasti nykymääräyksiä noudattaen. Isot automaattiset Hickory BBQ -uunimme valmistavat maukkaimmat antimet. Käytämme valmistuksessa aitoa leppälastua. Paistimestarimme salainen marinadi viimeistelee lihan meheväksi ja maistuvaksi. Aidosta tekniikasta ja savusta, kertovat tuotteen tumma pinta ja uuneista leijuva valkosipulin tuoksu. Maistuu niin kylmänä kuin lämpimänä. Kokeile!

Maasavu-tuotteet

Katso yleisesite   Jahti-maasavu -lihatuotteista.

Lampaan uunivalmispaisti

Helppo, maukas ja murea lampaanpaisti. Katso esite.

Uunivalmis hirvenpaisti

Murea juhlapäivän paisti kruunaa ja hurmaa tilaisuuden. Katso esite.

Murea hirvenpaisti

Savumakkarat

Savumakkara hinnasto 2021

Olemme myyneet tuoretta JAHTI-riistaa ja riistajalosteita Suomessa jo 10 vuotta.  Jalostevalikoimamme on laaja. Palvelemme HoReCa-sektoria, kuten kauppoja, catering-yrityksiä, sekä myös suoraan yksittäisiä kuluttajia ns. tehdastoimituksina. Riistamakkaravalikoimamme on laaja ja riistamakkaramme taipuvat mm. ravintolan a la carte-annoksiksi, pubien pikkusuolaisiksi naposteltaviksi, juhlien näyttäviksi fingerfoodeiksi tai arki- tai juhlaruoaksi ihan kotioloissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostilla: info.hansamarket@gmail.com tai puhelimitse: +358 45 601 44 36 (riistamestari Jüri).

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polartrade Finland Oy
Pasilan puistotie 6 B
00240 HELSINKI

Y-tunnus: 25765368
Puh: +358405593900

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polartrade Finland Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Avaa Maasavutuotteiden esite PDF-muodossa tästä.