Paukusta pöytään - tuoretta riistaa ravinnoksi

Polartrade Finland Oy

Riistalihan maahantuonti erikoisosaamisena

FinnWide Finland Oy on erikoistunut riistalihan sekä elintarvikkeiden maahantuontiin Euroopasta. Yrityksessä on yli 20 vuoden kokemus liha- ja päivittäistavarakaupasta, ravintola-alalta, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä logistiikasta. Asiakastyytyväisyys ja vastuu ympäristömme tulevaisuudesta ohjaavat toimintaamme.

Olemme valinneet Jahtiriista-tuotemerkkimme yhteistyökumppaneiksi Viron parhaat, standardoidut toimijat. Riistatalous on Virossa merkittävä elinkeino, joka työllistää suoraan tai välillisesti suuren joukon ihmisiä. Myös Viron valtio panostaa riistan hoitoon ja metsästykseen. Yhteistyökumppaneillamme on metsissä jäähdytettyjä varastoja, joihin ammutut eläimet saadaan nopeasti säilöön. Tämän jälkeen lämpösäädelty auto hakee ruhot eläinlääkärin tarkastettaviksi ja näytteidenottoa varten. Jokainen eläin tutkitaan ennen tuotantoon toimittamista. 

Toimitamme kauppoihin, ravintoloihin ja lihatukkuihin riistajalosteita ympäri vuoden. Fileiden, paistien, kuutioiden, kinkkujen, leikkojen ja käristyslihojen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat kuluttajapakatut hirven kylmä- ja lämminsavupaistit, riistamakkarat, säilykkeet ja pakasteet.

Yritysasiakas: Ota meihin yhteyttä niin löydämme teille sopivat tuotteet!

Henkilöasiakas: Kysy meiltä tarkempia saatavuus- ja jälleenmyyjätietoja!

Lisäämme jälleenmyyjätiedot sivuillemme ennen syksyn riistasesongin alkua.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Polartrade Finland Oy
Pasilan puistotie 6 B
00240 HELSINKI

Y-tunnus: 25765368
Puh: +358405593900

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Polartrade Finland Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.