Riistalihan maahantuonti erikoisosaamisena

Katso yhteystietomme

FinnWide Group Oy on erikoistunut riistalihan sekä elintarvikkeiden maahantuontiin Euroopasta. Yrityksessä on yli 20 vuoden kokemus liha- ja päivittäistavarakaupasta, ravintola-alalta, kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä logistiikasta. Asiakastyytyväisyys ja vastuu ympäristömme tulevaisuudesta ohjaavat toimintaamme.

 

Olemme valinneet Jahtiriista-tuotemerkkimme yhteistyökumppaneiksi Viron parhaat, standardoidut toimijat. Riistatalous on Virossa merkittävä elinkeino, joka työllistää suoraan tai välillisesti suuren joukon ihmisiä. Myös Viron valtio panostaa riistan hoitoon ja metsästykseen. Yhteistyökumppaneillamme on metsissä jäähdytettyjä varastoja, joihin ammutut eläimet saadaan nopeasti säilöön. Tämän jälkeen lämpösäädelty auto hakee ruhot eläinlääkärin tarkastettaviksi ja näytteidenottoa varten. Jokainen eläin tutkitaan ennen tuotantoon toimittamista. 

 

Toimitamme kauppoihin, ravintoloihin ja lihatukkuihin riistajalosteita ympäri vuoden. Fileiden, paistien, kuutioiden, kinkkujen, leikkojen ja käristyslihojen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat kuluttajapakatut hirven kylmä- ja lämminsavupaistit, riistamakkarat, säilykkeet ja pakasteet.

 

Yritysasiakas: Ota meihin yhteyttä, niin löydämme teille sopivat tuotteet!

Henkilöasiakas: Kysy meiltä tarkempia saatavuus- ja jälleenmyyjätietoja!

Lisäämme jälleenmyyjätiedot sivuillemme ennen syksyn riistasesongin alkua.